Witamy na forum Graficznie.net! Korzystając ze strony oznajmiasz, iż zapoznałeś się z obowiązującym tutaj Regulaminem.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Photoshop CC 2018 dla wiecznie początkujących
Przez
Dawid Tuminski, w Poradniki
-
Podobne wątki
-
Jak zacząć?
Jak zacząć z grafiką? Jakieś kursy na początek czy spróbować powoli z tworzeniem jakiś pierwszych grafik? :)w Ogólnie
-
indd na ai - da się?
Witam. 1. Czy dokument stworzony w indesign da się jakoś przerobić do ilustratora, żeby w ilustratorze był edytowalny? 2. Czy da się jakoś stworzyć AI (z ramkami edytowalnymi, - teksty, zdjęcia itp), ale nie składając tego w ilustratorze tylko jakimś innym programie....? 3. Może jakoś pdf-a można przygotować aby potem z niego zrobić edytowalnego AI.? Pozdrawiam Gosiaw Ogólnie
-
Jak zacząć swoją graficzną przygodę?
Jak zacząć swoją graficzną przygodę? Czyli na co zwracać szczególną uwagę, co robić i czego nie robić. Sporo osób chciałoby zacząć swoją przygodę z grafiką, ale nie wie jak się za to zabrać.Tak na prawdę nie jest to takie ciężkie, ale trzeba się skupić na paru podstawowych zasadach. Sporo błędów popełniłem i ja na tych błędach się uczę i robię to teraz, bo każdy je popełnia,. Tak więc zachęcam do przeczytania tego co mam do przekazania, abyś nie popełnił tych błędów, które popeł -
Pilnie poszukuję programu
Witam. Pilnie poszukuję programu w którym były robione te metryczki (patrz moje zdjęcie profilowe). Niestety nie mogę dodać tu zdjęcia danej metryczki dlatego też ustawiłam na profilowe.w Ogólne
-
Jak to się nazywa?
Cześć, może trochę głupie pytanie, ale zapytam. Ktoś czy paski, które wyskakują w filmiku poniżej mają jakąś specjalną nazwę (te po lewej i prawej, jakby ktoś nie wiedział).w Ogólne
-