Witamy na forum Graficznie.net! Korzystając ze strony oznajmiasz, iż zapoznałeś się z obowiązującym tutaj Regulaminem.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Animowane logo
Przez
wojagni, w Projekty 3D i animacja
-
Podobne wątki
-
Jest to zadanie z grafiki restrowej/wektrowej, grafiki 2/3D i animacji. Pomoże ktoś?
Format STL jest wykorzystywany w programach do modelowania grafiki 3D. -Prawda -Fałsz Jednostkę "dpi" stosuje się do określania jakości obrazów drukowanych. -Prawda -Fałsz Do projektowania czcionek komputerowych wykorzystuje się narzędzia charakterystyczne dla grafiki wektorowej. -Prawda -Fałsz Renderowanie to pierwszy etap pracy nad animacją. -Prawda -Fałsz Pojęcie węzłów i segmentów ścieżek są charakterystyczne dla grafiki rastrowej. -Prawda -Fałsz -
Cześć.
Cześć, jestem nowym użytkownikiem. Moją mocną stroną są fotografia oraz rysunek odręczny. Zajmuę się też grafiką wektorową. Jednocześnie chciałbym spróbować swoich sił w innych dziedzinach szeroko pojętej grafiki. Mam nadzieję że uda się to z pomocą tego forum. -
Cześć!
Hej! To forum wydaje się być super inicjatywą, będę zaglądać! Moja historia jest nietypowa, bo bo dobrych paru latach od pierwszych studiów (germanistyka :D) postanowiłam, że będę robić to, co uwielbiam i się przebranżowiłam (był pot i łzy, ale się udało). Od półtora roku pracuję już pełną gębą w zawodzie grafika, W pracy zajmuję się i web designem i drukiem, a hobbystycznie robię kolaże (digitalowe i tradycyjne - nożyczkami i klejem) i szwendam się z aparatem na szyi. Pozdrawia -
Cześć!
Cześć, mam na imię Dawid i na forum chciałbym przede wszystkim dzielić się z Wami swoimi tutorialami z grafiki wektorowej (głównie Illustrator). Wierzę, że przydadzą się Wam i pomogą w okiełznaniu Illustratora:) Pozdrawiam Dawid -
Cześć !
Cześć, mam na imię Rafał i dowiedziałem się o tym forum od znajomego ! Witam raz jeszcze wszystkich oraz życzę miłego weekendu !
-