Witamy na forum Graficznie.net! Korzystając ze strony oznajmiasz, iż zapoznałeś się z obowiązującym tutaj Regulaminem.

Poszukuję konkretnego fontu EFN nissan czarny
Przez
soup81, w Fotomanipulacja
-
Podobne wątki
-
Jaki papier do wydruku plakatów? (ploter)
Witam, Poszukuję jednego lub dwóch rodzajów papieru, który byłby optymalny pod wydruki plakatowe na ploterze. Docelowym miejscem ich wywieszania byłyby witryny salonów w centrach handlowych. Jakość papieru musi być zdecydowanie lepsza od tej spotykanej przy tanich plakatach filmowych. Wykończenie pomiędzy matowym a błyszczącym. Rozważam też folie samoprzylepne, chociaż tutaj problem jest taki, że wszystkie plakaty muszą być naklejane na witrynie od wewnątrz, co oznacza zadruk pokryty klejemw Ogólne
-
Jakiego typu programem są robione tego typu grafiki?
Witam. Nie jestem grafikiem. Do tematu grafiki komputerowej wracam... raz na 5 lat :) gdy potrzebuję zrobić coś "dla siebie". I wtedy "wertuję" Internet tygodniami bo nie mogę znaleźć informacji na temat uzyskania jakiegoś JEDNEGO, KONKRETNEGO efektu graficznego :/ Ale chyba potrafię sformułować bardziej ogólne zagadnienie, które mnie dręczy (bo w sumie jest ono takie samo co te pięć lat :) ). Generalnie chodzi o odzworowanie "realnych" powierzchni, faktuw Ogólne
-
Inny kolor na wydruku
Na rysunku odręcznie wykonanym koc jest w zielonym kolorze. Rysunek został zeskanowany i również jest kolor zielony. Natomiast drukując koc wychodzi w kolorze szarym. Co mogę zrobić, aby kolor był jak na rysunku bądź choćby zbliżony do oryginału? Drukowałem z Windowsa i Linuxa.w Ogólne
-
Tablet wacom intuos pro m - problem
Witam, Mam problem z tabletem graficznym firmy wacom, mianowicie chodzi o próby malowania pędzlem w programie Illustrator: gdy próbuję zrobić punkt i przytrzymuje rysik w jednym miejscu to nie dzieję sie nic, pióro nie rysuję, rysuję z pewnym odstępem od miejsca postawienia kursora. Dodam że przy pracy myszką nie ma takiego problemu
-