Witamy na forum Graficznie.net! Korzystając ze strony oznajmiasz, iż zapoznałeś się z obowiązującym tutaj Regulaminem.

Jest to zadanie z grafiki restrowej/wektrowej, grafiki 2/3D i animacji. Pomoże ktoś?
Przez
Misiek_05, w Projekty 3D i animacja
-
Podobne wątki
-
Jakiego typu programem są robione tego typu grafiki?
Witam. Nie jestem grafikiem. Do tematu grafiki komputerowej wracam... raz na 5 lat :) gdy potrzebuję zrobić coś "dla siebie". I wtedy "wertuję" Internet tygodniami bo nie mogę znaleźć informacji na temat uzyskania jakiegoś JEDNEGO, KONKRETNEGO efektu graficznego :/ Ale chyba potrafię sformułować bardziej ogólne zagadnienie, które mnie dręczy (bo w sumie jest ono takie samo co te pięć lat :) ). Generalnie chodzi o odzworowanie "realnych" powierzchni, faktuw Ogólne
-
Program do wstawiania grafiki w grafikę
Dzień dobry, muszę wstawić zdjęcie do kilkunastu grafik. Problem nie w wykonaniu jednej operacji tyko w bardzo wielu. Grafika wstawiana jest zawsze tej samej wielkości. Grafiki, do których jest wstawiana są zawsze te same. Miejsce, w które jest wstawiana jest zawsze to samo. Wadaje się, że taką operację dość łatwo zautoomatyzować. Czy ktoś może poradzić jak to zrobić ? -
Jaki program do tworzenia wielostronicowej grafiki typu programy, ulotki
Witam. Proszę o pomoc w wyborze programu do tworzenia wielostronicowego PDF. Chodzi mi o program pod projekty typu ulotki, programy, małe książeczki informacyjne. -
Tablet graficzny do retuszu oraz grafiki(Xp-pen?)
Witam, Ostatnio byłem na targach w Wawie (comicon) i testowałem tablety firmy XP-Pen. Generalnie zainteresowała mnie seria DECO, najbardziej przypadła mi dog gustu. Same na pierwszy rzut oka naprawdę bardzo dobre, może ktoś pracuje na takich? Chętnie posłucham opinii bo w tej cenie ciężko znaleźć coś innego a jakość wykonania czy specyfikacja naprawdę dobra. Myślałem nad takim: https://www.ceneo.pl/66983127?se=EAI2Fb9Jm3-SkwANBZetW8suYNmaiX-8&gclid=Cj0KCQjwguDeBRDCARIsAGxuU8aGw Sprzęt
-