Witamy na forum Graficznie.net! Korzystając ze strony oznajmiasz, iż zapoznałeś się z obowiązującym tutaj Regulaminem.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

poszukiwany grafik do stworzenia szablonu strony oraz logo
Przez
Kamil, w Webdesign i UI
-
Podobne wątki
-
Grafika użytkowa i reklamowa, strony WWW
Hej! Nazywam się Michał, aktualnie mieszkam we Wrocławiu, lecz działam w całej Polsce. Od prawie 8 lat zajmuję się projektowaniem grafiki użytkowej. Jestem studentem 5 roku na kierunku "Marketing internetowy i e-commerce" dzięki czemu posiadłem sporo wiedzy teoretycznej z zakresu marketingu internetowego oraz psychologii w internecie. Pracuję na pakiecie Adobe (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe XD) Co mogę dla Ciebie wykonać?w Wykonam
-
Animowane logo
Cześć, co myślicie o takiej animacji: https://www.behance.net/gallery/72522597/ININITY-logo-animation ? -
Poszukuję grafika
Szukam grafika, który podjąłby się wykonania logo sklepu internetowego oraz "maskotki" marki w formie kolorowego, komiksowego zwierzaka. Zależałoby mi na stworzeniu kilku grafik zwierzaka w różnych pozach, które będzie można wykorzystać zarówno na stronie, jak i social mediach. Tak samo w przypadku logo, chciałabym móc wykorzystać je w wielu miejscach, więc najlepszy byłby cały pak różnych konfiguracji dostosowanych do różnych stron czy apek :) -
Poszukuję grafika
Witam, poszukuję osoby która potrafi zrobić ładne logo. Po więcej informacji proszę o kontakt
-