Witamy na forum Graficznie.net! Korzystając ze strony oznajmiasz, iż zapoznałeś się z obowiązującym tutaj Regulaminem.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobne wątki
-
Pytanie do osób które używają Photoshopa
Witam mam pytanie dotyczące grafiki dopiero w sumie zaczynam ale czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić takie żółte paski po bokach lub takie cos co podświetla Fb.com/neutihc tutaj jest taki przykład bardzo chciałbym wiedzieć jak się taki efekt robiw Ogólne
-
Program do graficznych symulacji skrzyżowań 2d, 3d problem, poszukiwania
Witajcie. Poszukuję programu w którym zostały stworzone ilustracje, symulacje z linku poniżej, ewentualnie nakładki do programów 2d, 3d bo widać że ktoś pracował na gotowych blokach zawierających polską infrastrukturę drogową, polskie pojazdy http://oskduet.pl/nauka-jazdy/wlaczanie-do-ruchu -
#2 - Wypisywanie informacji
Wypisywanie informacji W tym poradniku nauczysz się pracy z tekstem. Wypisywanie tekstu Skrypt możesz umieszczać w znacznikach np. <xxx>skrypt</xxx> lub tworzyć je w środku JS, oba przykłady poniżej. Sam tekst umieszcza się w cudzysłów "tekst", a sama instrukcja wypisywania tekstu to document.write() nie zapominaj o przejściu do następnej linii, gdy tego potrzebujesz dopisując na końcu <br/>. <!DOCTYPE html> <html> <head> <!- -
Program do przeglądania plików graficznych
Cześć, Poszukuję darmowego, możliwie żwawego programiku, który pozwoliłby podglądać pliki w najpopularniejszych formatach graficznych nie obsługiwanych przez przeglądarki obrazów WiIndowsa, tj. PSD, CDR, EPS, AI oraz posiadające opcję zmiany koloru tła okna podglądu - do wyświetlania białych PNG z przezroczystym tłem. Dodatkowo, miłym akcentem byłaby możliwość otwierania PDFów. ponownie z innym niż białe tłem - Adobe Reader nieco kuleje przy białych elementach takich dokumentów. -
Podsumowanie roku
Witam wszystkich, Małymi kroczkami zbliżamy się do końca roku 2016. Wydaje mi się, że na forum jeszcze tego nie było, a jeżeli takie coś jest już wprowadzone, to przepraszam, ale nie widziałem nigdzie tego tutaj. Chodzi mi o to, że pod koniec roku spośród wszystkich użytkowników wręczamy Oscary: Najlepszy użytkownik Najlepszy Administrator/Moderator Najbardziej aktywny użytkownik Najbardziej zaangażowany użytkownik Najbardziej pomocny użytk
-