Witamy na forum Graficznie.net! Korzystając ze strony oznajmiasz, iż zapoznałeś się z obowiązującym tutaj Regulaminem.
-
Podobne wątki
-
Kolejna dawka moich zdjęć
Witam jestem tutaj nowa , chciałabym się dowiedzieć co inni myślą o moich zdjeciach , co moge zrobic lepiej itp . -
Rysownik ala tablet graficzny. Czy warto i jaki?
Hej, Tak jak w temacie, proszę o pomoc w doborze dobrego i czułego tableta graficznego . Nie wiem, czy będę tworzyć na nim coś w rodzaju wiedźmina. Myślę, że raczej coś prostszego na początek. Po prostu nie chce mi się rysować myszką i potrzebuje coś sprawnego. Ktoś mi proponował kupić laptopa Microsoft Surface Pro , ale chyba wolę tablet i z tego eksportować na kompa. Z mojej strony wydaję mi się że preferował bym coś z ekranem (tj. nie takie z samą przestrzenią roboczą coś jak touchpw Sprzęt
-
Rozrzucenie zdjęć w obrysie
Witam mam około 80 zdjęć i chciał bym je rozrzucić w środku dwóch liter pod różnymi kątami i może rozmiarami jest na to jakiś sposób w photoshopie lub illustratorzem, poza ręczną robotą?w Ogólne
-
Projekt Hostingu zdjęć imgadd.net
Witam, zapraszam do oceny projektu graficznego stworzonego na potrzeby hostingu zdjęć - treści przykładowe. Online: imgadd.net - Darmowy hosting zdjęć www.enyks.pl - Projektowanie stron internetowych
-